Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı yolmak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar tasa ettikleri tüm mevzular karşı marifet sahibi olabilirler.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; karşı adetsı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında taban olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim binalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangına dayanıklı kapıların dirim kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu derece ilenmeşap kapının nanay olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşamımızın önemli bir parçkakımı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanun ve yönetmeliklere için planlı yangınla savaşım adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına bütün projelendirme maslahatlemlerinizi gönül ve varlık kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik çabucak kapının rahatlıkla açılması midein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Kapanma Mekanizması: Yangın kapısının kendiliğinden olarak kapanabilen bir mekanizmaya mevla olması gerekir. Bu oluş, kapının yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını katkısızlar. Kapanma mekanizması, kapının güvenliğini ve etkinliğini fazlalıkrır.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu mevki muayene edilmelidir. 

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda konstrüksiyondan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve ölümlü yaşamını mahiyet alan, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin geçmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar yangın kapısı en çok kullanılan ve amaca mutabık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz boşaltma olmalarını esenlar.

Vadiında uzman ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın yardımları ile her projeye şayan yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en usturuplu yükselmek politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page